Hem
Personlig rådgivning / Doula
Butiken
Krönikor
Artiklar
Drinktips!
Dagbok
Att ladda hem
Internet Länkar
Våra användares bloggar
Kontakta oss
Vem driver sidan
Site Map
e-mail me

Veronica Havsstierna heter jag och är 36 år.

Under hela mitt liv har vikten pendlat fram och tillbaka och den 24e januari 2006 fick jag nog. Då stannade vågen på 107 kg! Att jag var så stor kunde jag knappt fatta det måste vara något fel, men bilderna ljög inte utan det var bara att inse det faktum att nu är det dags att göra något åt kroppen innan det var försent.

I min släkt har vi anlag för diabetes typ 2 och jag har haft turen att inte få det ännu och inte heller problem under mina 4 graviditeter med graviditetsdiabetes. Men med tanke på min vikt och släkthistoria så fick jag tänka om i mitt ätande. Jag läste på om GI, gick med i GI-viktkoll på internet och började mitt nya liv.Jag lämnade GI-viktkoll efter 3 månader eftersom jag ansåg jag kunde mer än vad jag fick ut av sidan. Startade i april den här sidan som ska vara en gratisportal för alla som behöver peppning att gå ner i vikt och hålla sin vikt. Det är min sporre att fortsätta hålla vikten.

Eftersom jag är som jag är och brinner för det jag tycker är intressant så läser jag alla böcker jag kommer åt om GI, Stenålderskost, kost, näring och hälsa i övrigt.

Idag i skrivandets stund är de 107 kilona som bortblåsta och jag mår jättebra i min nya kropp. Jag gick från stl 52 till 36/38 på bara 10 månader. Men inte helt utan slit men utan den här sidan och alla underbara människor som "hänger" på vårt forum hade jag aldrig klarat det.

Hoppas du blir en av oss och att du känner den underbara värme och allt vi vill dela med oss av på sidan!

Kom med och bli inspirerad du med! // Veronica Havsstierna

Diplomerad Kostkonsult Instruktör i Core, Funktionell träning samt Spinning